Energie neutraal wonen is nu het speerpunt van de overheid.

Achtertuin 5

Dit betekend dat U gemiddeld over een jaar evenveel energie opwekt als dat U verbruikt:
  • De installatie van zonnepanelen is hierbij vaak het begin om dit doel te bereiken.
  • Minder energie verbruiken is een ander middel om dit doel te bereiken, door extra isolatie van dak, vloer, muren en ramen ontstaat er meer comfort en veel minder verbruik.
  • Een zonneboiler neemt ongeveer 9 maanden per jaar de warmwaterproductie over en geeft ook ondersteuning voor de woning verwarming en kan stevig bijdragen om het verbruik te reduceren en gelijktijdig het comfort te vergroten.
  • Installatie van een warmtepomp maakt uw gasaansluiting overbodig als uw CV-ketel aan vervanging toe is en met subsidie is dit zeer aantrekkelijk.
  • Dubbel of triple glas met een juiste coating kan hier, zeker bij grote glasoppervlaktes ook veel bijdragen. En is ook erg comfortabel.
Als we naar de terugverdientijd kijken dan is het op dit moment niet gunstig om voor 100% energie neutraal te gaan omdat dan de terugverdientijd sterk oploopt maar bij ca 80% tot 90% is een terugverdientijd van ca. 5 jaar haalbaar en erg aantrekkelijk.

Wij verzorgen voor U

Pui

Levering en installatie van zonnepanelen

Dit kan van klein tot groot, vanĀ  1 kWpiek tot 20 kWpiek oftewel van 4 tot 80 panelen. Ook als Uw dak soms een stukje in de schaduw ligt tijdens de dag hebben we oplossingen die tot 25% meer opbrengst hebben dan een standaard installatie.

Zonneboilers en Warmtepompen

Met een zonnecollector is Uw zwembad in de lente veel eerder te gebruiken dan zonder verwarming en de energie die wordt opgevangen met een zonnecollector is gratis. Over een jaar is het zwembad zeker de dubbele periode aangenaam bruikbaar. dus ook hier weer extra comfort en geringe kosten met een korte terugverdientijd.

Dubbelglas voor comfort en besparing

Geen koude trek meer in huis, geen beslagen ramen meer en ook nog (veel) minder verwarmings kosten met een redelijke terugverdientijd dat bereik je met een goede raam isolatie.

Woningisolatie: Vloeren - Wanden - Dak

Geen koude trek meer in huis en ook nog heel veel minder verwarmings kosten met een korte terugverdientijd dat bereik je met een goede isolatie.

Hergebruik van materiaal

Spaar het milieu en om portemonnee door materiaal te hergebuiken.

Prijzen

Vraag gerust even een offerte bij ons aan waarbij we U ook graag advies geven.

Pagina Terug